Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn essentieel voor onze stichting. Vele handen maken licht werk …….. En er moet ontzettend veel werk verricht worden om een gedachtenisbijeenkomst en gedichtenwandeling te kunnen houden.

Iedereen bij Levende Namen is vrijwilliger. Maar als u bijv. geen vast lid van een werkgroep bent, dan nog is uw jaarlijkse bijdrage rond de bijeenkomst eind oktober, echt hard nodig. Dit betreft o.a. het halen, plaatsen en wegbrengen van vele stoelen, tafels en tenten, het vullen van de routefakkels met olie, het plaatsen van alle fakkels en vuurkorven, het inrichten en later specifiek ondersteunen van de  kunstvormen gedurende de avond en hulp in de avondroute zelf, en de dag erna alles weer netjes op te ruimen,  etc. We hebben nooit handen te veel…..

U kunt ons een paar uur helpen, een dagdeel of misschien wel meerdere dagen. De keuze is aan u.

Waarom zou u vrijwilliger worden?

U draagt met uw vrijwillige inzet in het laatste weekend van oktober een steentje bij aan de mogelijkheid om bezoekers te helpen om hun overleden dierbaren te blijven herinneren. Daarnaast is het leuk en prettig om gezamenlijk iets moois en zinvols neer te zetten. Dat geeft voldoening.

Fotoverslag van de inzet van vrijwilligers in 2018 en 2019 (klik op bovenstaande foto)

Geïnteresseerd om ook mee te helpen?

Contactpersoon voor de vrijwilligers is Johan Grijzen, (vrijwilligers@levendenamen.nl). Bij hem kunt u zich opgeven als nieuwe vrijwilliger en/of vragen stellen over het vrijwilligerswerk. Een bericht sturen naar info@levendenamen.nl  kan natuurlijk ook.

[Bijgewerkt: 6 november 2022]