Levende Namen en Hart voor de Achterhoek

Stichting Levende Namen doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobankactie “Hart voor de Achterhoek”. Vorig jaar heeft ons deze actie het mooie bedrag van € 581 opgeleverd, geld dat natuurlijk heel goed van pas kwam en komt voor de organisatie van de gedachtenis-bijeenkomst in oktober. Dit bedrag kregen we vorig jaar omdat mensen die ons een warm hart toedragen én lid waren van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek op Levende Namen hebben gestemd.
Ook in 2018 kan dit! Leden van de Rabobank krijgen begin mei per post een stemkaart toegestuurd met daarop een unieke stemcode, die toegang geeft tot een online stemmodule. Elk lid kan uitsluitend stemmen in de periode van 22 mei t/m 6 juni 2018 en krijgt 5 stemmen om te verdelen over de stichtingen en verenigingen die meedoen aan deze Rabobankactie. Er kunnen maximaal 2 stemmen op één deelnemer uitgebracht worden. Het zou heel fijn zijn wanneer u 2 stemmen toekent aan de Stichting Levende Namen; u houdt dan nog 3 stemmen over die u aan andere deelnemers kunt schenken. Hoe meer op Levende Namen wordt gestemd, hoe groter het bedrag dat we van de Rabobank krijgen.

About the Author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *