Bloembollen-veldje maart 2017

Een van de rituelen die al jaren op onze gedachtenis-bijeenkomsten plaatsvindt, is het planten van bloembolletjes. Nu de winter zo langzaam aan op haar einde loopt, verschijnen de crocussen als mooi en warm, eerste lente-resultaat op de begraafplaats. Hierbij twee foto’s hoe het ‘bolletjes-veld’ er nu bij staat. ‘Paars’ als kleur van de hoop en de bloem ‘her-innerend’ aan uw dierbare(n).

About the Author

Ik ben Pieter Heinstra (1953) en sinds april 2014 voorzitter van de Stichting Levende Namen. Van origine ben ik bioloog met een biochemisch genetische onderzoeksachtergrond. De laatste 25 jaren ben ik actief geweest als interim-manager, directeur van een eigen adviesbureau, management consultant, projectmanager en als lid van het management van een internationaal ingenieursbureau.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *