Overleden kind hoort bij gezin

In de aanloop naar a.s. zondag bijgaand een mooi artikel dat in De Stentor van vandaag (23 oktober 2018) verscheen en waarin Iris Knaap en Bolina Aalderink van de Stichting Levende Namen op een treffende manier vertellen over de komende gedachtenisbijeenkomst. Voor nabestaanden is tijdens dit bijzondere evenement volop ruimte hun overleden dierbaren te herdenken en te her-inneren door middel van diverse kunstvormen en rouwrituelen langs een door vele fakkels verlichte looproute.
De bijeenkomst vindt plaats op zondag 28 oktober a.s. van 17.00-20.00 uur op de Nieuwe Begraafplaats aan de Zutphenseweg te Lochem. U bent van harte welkom. De toegang is gratis.

 

About the Author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *